Route

Route

Sportpark Het Loopveld
Aanloop 2 
1183 SZ Amstelveen
 
Er mag alleen geparkeerd worden op officiële parkeerplaatsen. Overtreding kan leiden tot een boete.

Ook te bereiken via Beneluxbaan (vanaf Amstelveen) afslag Saskia van Uylenburgweg, helemaal doorrijden tot aan de parkeer plaats, voorbij de Joodse begraafplaats daar parkeren en links af lopend  (4 minuten)  naar AMVJ SPORTCENTRUM. ( zaterdag hier parkeren er is altijd ruimte )


Met de auto:

Komend vanaf de Buitenveldertselaan of de Beneluxbaan de van Boshuizenstraat ingaan en uitrijden tot aan de rotonde.
Komende vanaf de Zuidelijke Ringweg, de afslag RAI nemen, linksaf Europaboulevard en helemaal uitrijden tot de rotonde.

Bij de rotonde rechtdoor, resp. linksaf de afslag naar de Amstel nemen. Bij de molen (standbeeld van Rembrandt) rechtsaf langs de Amstel en bij cafe Klein Kalfje opnieuw rechtsaf, daarna de eerste weg linksaf en bij de splitsing rechts aanhouden (op zaterdag auto parkeren op de parkeerplaats).

Deze weg helemaal uitrijden tot aan de ingang van het AMVJ clubgebouw. De ingang is aan de achterkant de trap op.Ook te bereiken via Beneluxbaan (vanaf Amstelveen) afslag Saskia van Uylenburgweg, helemaal doorrijden tot aan de parkeer plaats, voorbij de Joodse begraafplaats daar parkeren en links af lopend  (4 minuten)  naar AMVJ SPORTCENTRUM.

Met openbaar vervoer (sneltram 51, lijn 5 of bus 165):

Bus 165 stopt in de van Boshuizenstraat (halte van Heenvlietlaan) en via Nederhoven doorlopen naar de KALFJESLAAN en de brug over naar AMVJ. Indien u met sneltram 51 of lijn 5 komt, uitstappen bij de halte van Boshuizenstraat en daar de bus nemen of uitstappen halte Uilenstede en via Kaljeslaan richting Amstel lopen (ongeveer 12 minuten). Bij de sportvelden rechts van de KALFJESLAAN rechtsaf de brug over en even doorlopen. Aan uw rechterhand is dan het AMVJ clubgebouw. De ingang is aan de achterkant de trap op.

Klik hier om naar AMVJ via Google Maps te gaan.