donderdag, 18 oktober 2018 17:45

Privacybeleid

Written by

Door u in te schrijven voor een lidmaatschap van AMVJ Tafeltennis gaat u akkoord met de volgende verwerkingen van uw gegevens door de vereniging:

  • Opgave van uw gegevens bij de NTTB en organisaties waarmee de NTTB een verwerkersovereenkomst heeft;
  • Daarnaast geeft u bij deze toestemming voor het plaatsen op de website van de vereniging van foto’s of video’s waar u op staat bij deelname aan georganiseerde evenementen van de vereniging.
  • het benaderen door de vereniging of door de NTTB en partners waarmee de NTTB een verwerkersovereenkomst heeft gesloten (via de vereniging) voor evenementen van de vereniging of door de NTTB goedgekeurde toernooien en wedstrijden.

•     Bij deelname aan enige vorm van toernooien, wedstrijden of toernooien binnen of buiten de vereniging: het publiceren van naam en geslacht, de indeling, uitslagen en persoonlijke resultaten van de competitie op websites en apps van de NTTB en organisaties waar de NTTB verwerkersovereenkomsten mee heeft gesloten.

U gaat tevens akkoord met het gebruiken van de door u verstrekte persoonsgegevens voor:

Op onze beurt beloven wij bij AMVJ u uiteraard de grootste zorg te dragen voor de verwerking, de opslag en het gebruik van uw gegevens. Wij proberen alleen gegevens te verzamelen die wij nodig hebben om als vereniging goed te kunnen functioneren ten opzichte van onze leden. Neemt u bij vragen of klachten over onderwerpen op het gebied van privacy vooral contact op met onze secretaris, Bert Meijneke, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Read 1680 times