Opstap Toernooi HTC Hoofddorp (28 nov)

Met 7 man deden niet competitie spelers van AMVJ hier aan deel. Jammer dat Jacob moest afhaken, maar nu kon Felix op het laatste moment wel mee doen. Dit is een heel leuk toernooi voor “beginners”om tegen andere spelers te laten zien wat ze kunnen. Er werd een eerste ronde gespeeld best of three en daarna drie groepen in de beste, minder en de “slechtste”. Vihaan en Laksh gingen ivm een verjaardag na de eerste ronde al weg en dat was jammer want ze stonden eerste.

Dus Sota, Benjamin, Felix, Kelyann en Josepth gingen voor de bekers. Benjamin werd 1e en versloeg in de eindstrijd Felix die tweede werd en Sota die in de hoogste groep speelde had het heel zwaar, maar speelde goed, en haalde toch de beker binnen als 2e.

Kelyaan en Josepth deden hun stinkende best maar haalde geen prijs. Wat voor mij als coach duidelijk werd is dat er aandacht besteed moet worden aan de back-hand (BH), want die werd te weinig ingezet waardoor je te veel moet lopen door alleen de fore-hand (FH) te gebruiken. En daar trainen we voor om dat te leren.

Ik had de indruk, ook al verloor je, dat jullie het leuk vonden en Benjamin zorgde in de pauzes voor een AMVJ rond-de-tafel spel.

Mogelijk dat organisator Rijko Kramer (bravo Rijko voor de organisatie) van HTC dit herhaalt in mei na de voorjaarscompetitie.