JEUGD

Zaterdag 25 september – AMVJ 1 – Limmen 3 – eindstand 8-2

Dit waren hele rare wedstrijden. Vikraanth won ze alle 3, 2 in vieren en een in vijven. Vooral de laatste wedstrijd tegen Matthijs die hetzelfde verdedigende spel speelde als Vikraanth, alleen was Vikraanth iets beter in de “aanval”.

Haneef speelde stukken beter dan tegen TempoTeam maar verloor door eigen toedoen van Matthijs, hoewel in 5 games. Net als Daniel ook in 5 games. Je ziet dat de aanvaller een klasse beter moet zijn dan de verdediger. Alle 3 hadden ze relatief weinig problemen tegen de dame Sarah, die goed liep, maar te dicht op tafel speelde en met lange ballen kansloos was.

Viggo was duidelijk een “beginner”, maar je kon zien dat hij wel probeerde de techniek goed uit te voeren, maar loopwerk was heel zwak. Kortom een mooie overwinning heren.

Saturday 25th September – AMVJ 1 – Limmen 3 – endscore 8-2.

These games were sometimes very funny. Vikraanth won all the sets, 2 in 4 and 1 in 5 games.

The last game against defender Matthijs was two defenders playing, however, Vikraanth was a little better in the “attack”.

Haneef played much better than against TempoTeam, but lost against the defender Matthijs as also Daniel did. As an attacker you must be one class better than a defender to win.

Lady Sarah, who had good foot-work, played too close to the table and could not find the right answer to long balls on her body.

Viggo a “”beginner”” was too slow in movements but you could see he tried to use the right techniques. A good result gents.