JEUGD

Zaterdag 2 oktober – TSTZ Haarlem 1- AMVJ 1 8-2.

Deze nederlaag kwam hard aan en TSTZ verdiende de overwinning. Hoewel 8-2?

Haneef speelde beter dan voorheen en pakte 2 overwinningen, maar ging tegen Jan met een heel gevaarlijke service met 3-0 onderuit.

Vikraanth verloor 2 wedstrijden in 5-en en dat was goed, alleen tegen Lisanne die goed contra speelt werd het 3-0 en dat was niet verwacht.

Het dubbel was met Haneef/Luca kansloos en er moet meer op worden getraind.

Luca die erg zenuwachtig begon speelde tegen de sterkste speler zijn beste wedstrijd en ook al verloor hij 3-0 hij bleef Jan op de hielen.

Kortom, veel werk aan de winkel voor de trainers.

Saturday 2nd October – TSTZ Haarlem 1 – AMVJ 1 8-2.

This was a slam in the face of our team, TSTZ was stronger but 8-2?

Haneef played better than before and won 2 but against Jan he lost too easy because of the difficult service, 3-0.

Vikraanth lost 2 sets in 5 games and that was good but against Lisanne who plays very good drives (contra) he lost 3-0 and that was not expected.

The double with Haneef/Luca was not a success and needs more training.

Luca started very nervous but played against Jan his best games. He lost 3-0 but in all 3 games he was very close.

In short, a lot of work for the trainers.