Zaterdag 9 oktober 2020

PingPong Alkmaar 3 – AMVJ 1  5-5

De uitslag is een verrassing en zeker niet door PingPong Alkmaar verwacht, die bovenaan staan.

Haneef in topvorm met 3 overwinningen, Luca die beter speelde dan in Haarlem en Daniel die erg afwisselend speelde van goed tot dramatisch.

Jammer dat het dubbel (Haneef/Daniel) door veel pech werd verloren. Jullie hadden kunnen winnen en waren heel dichtbij.

Konstantin, de beste speler met goede en snelle FH en BH, sneuvelde tegen een ontketende Haneef. Maar Haneef had het weer erg moeilijk tegen de ladyStuti die hem in 5 games het leven zuur maakte.

Luca verloor in een spannend wedstrijd toch van lady Stuti, won in een goede partij van Olgun en speelde een goede game tegen Konstantin, maar die was te sterk.

Daniel won van lady Stuti en opende hiermee de winning mood in het team. Hij ging terecht onderuit in de eerste wedstrijd tegen de sterke Konstantin, maar blameerde zich toch tegen Olgun.

Die laatste maakte er een show met hoge ballen van en gaf Daniel de kans om terug te komen, maar Daniel had niet de spirit om voor elke bal te knokken. Dat wordt straf training Daniel (hihi).

Maar gelijk tegen de nummer 1 is heel goed.

The result is a surprise and absolutely not expected bij PingPong Alkmaar, who are first in the ranking.

Haneef playing the stars from heaven won 3, Luca played better than in Haarlem en Daniel played from good to horrible.

Pity that you lost the double (Haneef/Daniell) as you were very close to win.

Konstantin, the best player, with a very good FH and good BH perished against an unchained Haneef. However, Haneef had big problem with lady Stuti in five games, but he survived and was completely “done”.

Luca lost in an exciting set against lady Stuti, beat Olgun in a good set, but rightly lost to the strong playing Konstantin.

Daniel had his victory against lady Stuti, rightly lost from Kontantin but made a mess against Olgun. That will be punishment training on Monday (hihi).

But a very good result – 5-5 – against the highest ranking team.