Zaterdag uit in Limmen – aanvang half een – eindstand Limmen 3 – AMVJ 1  2-8

Deze wedstrijd is de kans om nummer een TSTZ Haarlem zo dicht mogelijk te naderen. Het team was vroeg aanwezig en beide Pa’s van Daniel en Luca hielpen mee de tafels op te zetten. Limmen is samen gegaan met de club in Castricum en heeft daardoor 4 jeugdteams in de competitie. Trainen doe je bij de eigen club maar competitie bij Limmen.

Zowel Mathijs als Viggo waren contra spelers en nogal statisch en de dame Sarah bewoog beter maar ook een contra speler. Merkwaardig dat Mathijs die inviel in de 3e klas daar zo veel beter speelde. Hij kon het zelf niet uitleggen maar het speelde daar lekkerder zei Mathijs.

Haneef gaat langzamerhand zijn vorm weer te pakken krijgen, al speelde hij vaak ver van tafel en neemt vooral TS ballen erg laat, maar won alle partijen.

Daniel is uit vorm en valt terug in zijn oude spel, won er 2 maar verloor van Sarah die en sneller en harder sloeg. Daniel staat ook te ver van tafel en kan soms ballen niet op tijd bereiken en hoewel in 5-en was de 5e game een complete ramp, jammer.

Luca had het lekker naar zijn zin en won ook alle 3 partijen en vooral zijn BH draaide als een tierelier.

Kortom 2-8 en zitten jullie stevig op de 2e plaats.

Saturday away against Limmen 3 – with result 2-8 for AMVJ. This game was important to get as close to TSTZ Haarlem as possible.

The team was early and both fathers of Luca and Daniel were helping to get the tables etc ready. Limmen and Castricum combined their youth and have 4 teams together, but training is in their own club.

All three players are drive (contra) players with the exception that lady Sarah was moving very good, as Mathijs andViggo were glued totheir position.

Haneef who was in good shape and is slowly coming back to his top (as he had against Ping-Pong Alkmaar) won all 3, hower, he is playing too far from the table and taking his TS slow.

Daniel absolutely didn’t have his day, he won 2 but lost in a 5- setter from lady Sarah, with a horrible 5th game. The eyes of the coach were getting wet, tear drops?

On the contrary, Luca had his day and won 3 while his BH was very good.

Well 2-8 is fine and we are getting closer to TSTZ Haarlem.