AMVJ 1 – TSTZ Haarlem 1 4-6

Uit verloren wij in oktober met 8-2 tegen TSTZ Haarlem en was het Haneef die won van Lisanne en Omar en waren Vikraanth en Luca niet in staat er een te winnen.  Wat kunnen onze spelers nu? Het werd terecht 4-6 voor TSTZ Haarlem, maar Haneef won er weer 2 maar merkwaardig hij versloeg Jan (die tot nu toe 100% speelde) in een heel goede wedstrijd, maar verloor van Omar met 1-3 en dat was teleurstellend. Luca die uit verloor van de dame Lisanne nam nu revanche in een goede wedstrijd met 3-0. Jan en Omar zijn nog te sterk. Daniel had niet zijn avond en ging tegen allen onderuit. Lichtpunt was het dubbel dat in een spannende wedstrijd met 3-2 werd gewonnen door Luca en Haneef. We kunnen gelukkig vaststellen dat Haneef en Luca beter zijn gaan spelen maar dat Daniel niet vooruit gaat. Trainen, trainen en trainen. We staan nog steeds 2e. Volgende week thuis PingPong Alkmaar 3 en daar hebben we gelijk tegen gespeeld en we moeten aan de bak om deze te winnen.

Away we lost 8-2 against TSTZ Haarlem and Haneef was the matchwinner as he beat Lisanne and Omar. Luca and Vikraanth were then not able to win one match. What are we capable of now? TSTZ rightly won 4-6, but Haneef won 2 matches with a very good performance against Jan (who was 100% as he lost no match) with 3-1 and against Lisanne. But remarkably he lost against Omar. Luca lost to Lisanne in the away match but now had his revenge and won 3-0, although Jan and Omar were still too strong. Daniel had a real off-day and lost without any chance. But a twinkling star was the double of Luca/Haneef who won in a exciting game against Jan/Omar – 3-2 . We can diagnose that Haneef and Luca are improving but Daniel is not. Training, training, training my friend. Next week PingPong Alkmaar 3 at home as we made a draw in the away match, we must win this time. We have still the 2nd place.