AMVJ 1 – PingPong Alkmaar 9-1 zaterdag 27 november.

Jammer dat onze tegenstanders met 2 spelers kwamen en dit gaf de “boost” met 3-0. De beste speler uit – toen we 5-5 speelden – Konstantin was hopeloos uit vorm en werd door Haneef bijna vernietigd en verloor hij ook van Luca en Vikraanth. Dame Stuti deed het beter en versloeg Vikraanth en  maakte het Luca behoorlijk moeilijk. Het dubbel (Haneef/Luca)  was zeer spannend. De eerste 2 games ging ons dubbel onderuit maar de heren herpakten zich en wonnen toch redelijk makkelijk met 3-2. We staan nu met 5 punten achter TSTZ Haarlem mooi 2e met goede afstand op de achtervolgers. De laatste wedstrijden as zaterdag zal weinig verandering brengen met TSTZ Haarlem tegen Limmen 3 en AMVJ uit tegen Limmen 4 en TempoTeam tegen PPAlkmaar.

A pity that PPAlkmaar came with only two players and gave us a boost with 3-0. The best player Konstantin, when he played in the away game, had a very bad day. Haneef crashed him to pieces and he also lost from Vikraanth and Luca. Lady Stuti played better and won from Vikraanth and played good against Luca but she lost. The double Haneef/Luca started poorly and lost the first 2 games but they re-energised and won. We are solid 2nd and the last matches next Saturday will not change the positions as we play away against Limmen 4 and TSTZ Haarlem play against Limmen 3.