Evenementen Commissie
De activiteiten Commissie organiseert gezelligheidstoernooien en activiteiten rondom het tafeltennis. Voorbeelden zijn het Nieuwjaars Champagnetoernooi, Sinterklaastoernooi of een aansluitend etentje na een toernooi.
Leden Commissie: Martin Schuit, Anne Bakker en Andre Reid
Interesse: Heb je interesse om ook mee te doen meldt je aan via het bestuur?

Teamsamenstelling Commissie
De teamsamenstelling commissie is verantwoordelijk voor de samenstelling van de competitieteams. De commissie kijkt naar de individuele ontwikkeling van spelers en bepaald op basis hiervan de optimale competitie teams opstelling. De individuele wensen van alle spelers worden altijd zoveel mogelijk in acht genomen. De commissie komt twee keer per jaar bijeen voor aanvang van de competitie(voorjaar/najaar).
David de Gilder is aanspreekpunt van deze commissie.

Website Commissie
Doel van deze commissie is het technisch onderhoud en het verzorgen van de content op onze Website. Doelgroep van de website zijn nieuwe en bestaande leden. De website zal de basis worden van onze communicatie uiting naast traditionele uiting. We zijn nog op zoek naar enthousiaste leden die daarbij structureel willen meehelpen. Leden die zich willen verdiepen in het onderhouden van de content op de website en mogelijk ander Social uiting zoals via Whatsapp, Facebook/Instagram, etc..
– Content Website: David de Gilder & Roland Nauta
– Technisch Beheer Webiste: Lex van Hees
(Hees Design – Vergroot digitale zichtbaar)
– Vacature: Website Content & Social