AMVJ tafeltennis is al sinds 1927 een begrip in onze regio. Denk aan de roemruchtige beginjaren met tafeltennis in de top van Nederland in het Centraal Gebouw aan het Leidse Bosje. Nu is het een van de gezelligste clubs in de regio met professionele trainingsfaciliteiten in het sportcentrum aan het Loopveld.
Het is AMVJ Tafeltennis er alles aan gelegen dat jeugdleden, senioren en veteranen zich op en rondom de club thuis voelen. Om dit te realiseren draait alles in de club om clubgevoel, verbondenheid, ontmoeting en sportiviteit. Onze leden kunnen dan ook altijd op elkaar bouwen.

Op deze pagina vertellen enkele van onze leden enthousiast wie we zijn, wat we doen en wat de tafeltennissport voor hen betekent.
We nemen je dan ook graag mee in hun verhalen:


DavidTrainer senioren competitie
Mijn naam is David. Ik ben 24 jaar oud, werk in het dagelijks leven als advocaat en tafeltennis al vele jaren bij AMVJ. Ik ben hier meer dan 10 jaar geleden begonnen als jeugdlid en heb het spelletje voor het eerst geleerd van onze jeugdtrainer Henk Hoonings; ik voel me dan ook echt een kind van de club. Ik ben vele jaren uitgekomen voor AMVJ in de regionale en landelijke competitie, heb een aantal jaren training gegeven aan onze jeugd en ben sinds een paar jaar met veel plezier bestuurslid en trainer van de competitiespelers bij de senioren. Ik speel daarnaast momenteel zelf competitie in de landelijke 2e divisie bij een andere vereniging, maar blijf nog altijd op verschillende manieren betrokken bij AMVJ Tafeltennis.


Er zijn verschillende redenen dat ik het na vele jaren nog steeds zo naar mijn zin heb bij AMVJ, maar de voornaamste is toch wel de gezelligheid bij ons op de club! Of ik nu aanwezig ben bij een toernooi, competitiewedstrijd, bestuursvergadering, een gewone training of een drankje aan de bar na afloop, de sfeer is altijd goed! Dat is met name te danken aan al onze leden, van jeugd tot veteranen en beginners tot ervaren competitiespelers, die tafeltennissen bij AMVJ voor iedereen toegankelijk, gezellig, en sportief maken!

Er is dan ook echt voor ieder wat wils bij onze mooie club! Jeugdspelers, studenten, beginners, competitiespelers en veteranen kunnen allemaal op een geschikt niveau terecht. Onze verschillende trainers helpen met veel enthousiasme om het spelniveau van leergierige leden naar een hoger plan te brengen op de trainingen, maar we hebben ook een heleboel spelers die meerdere keren per week voor de lol en het sociale contact langskomen om een balletje met elkaar te komen slaan en na afloop gezellig na te kletsen aan de bar. Veel van onze leden, waaronder ikzelf, hebben dan ook vele vrienden gemaakt bij AMVJ Tafeltennis en ik heb het daardoor altijd naar mijn zin als ik er ben, ongeacht met wie ik train, klets, of na afloop een drankje drink. Ik merk zelf dat ik daarom elke keer enthousiast en zonder tegenzin naar AMVJ kom (en bijna altijd langer blijf hangen dan ik had verwacht….).

Verhaal Jeugdlid ==> Volgt binnenkort
Verhaal Seniorenlid ==> Volgt binnenkort

Kazuko – Veteranenlid (Veterans member)
(written by Hiroko also a Japanese Veterans member)

She enjoyed it to play table tennis at the club. I felt very happy to be a member of AMVJ. She said everyone was very kind and nice to me.
Cees is the tallest man as a Dutch for kazuko, typical Dutch man? (Dutch people are very tall)
I thought it will be a nice memory photo of a Dutch man for her as she is a small woman even for Japanese standards.
Kazuko is going back to Japan. She wants to thank everybody of the Veterans afternoon. The tallest Dutch man and the smallest Japanese woman of the club played and enjoyed a lot together.