Erelid & Wisseling Bestuur (ALV 28 maart)

Erelidmaatschap voor de man die gelukkig geen afscheid nam.

Wie is al 38 jaar lid, is tot in zijn botten betrokken en toont een tomeloze inzet voor AMVJ Tafeltennis? Wie ‘versiert’ stoelen en teltafels en de vele attributen? Wie staat op de steigers om de ledverlichting aan te brengen? Wie doet de inkoop van twee nieuwe tafeltennistafels, houdt de oude voortdurend in conditie, laat de gordijnen brandbestendig wassen, maakt al jaren bij evenementen de schema’s en zorgt voor een piekfijne organisatie? Wie bedenkt een ophangsysteem voor een scheiding van de zaal met een net? Wie Heeft als motto ‘alles zelf doen als het kan’?

Hoe mooi zou het zijn deze persoon nu te eren in plaats bij zijn afscheid in de hopelijk verre toekomst? Het Bestuur ging aan de gang en André wist dit keer van niets. De Algemene Ledenvergadering van 28 maart 2024 stemde onder luid applaus toe met de benoeming van André Reid tot erelid van AMVJ Tafeltennis. En André? Totaal verrast hoefde hij dit keer niet lang na te denken en aanvaardde ontroerd zijn erelidmaatschap.

Ook nemen we tijdens de ALV afscheid van David de Gilder als bestuurslid na een jarenlange inzet voor AMVJ. David is al jeugdspeler opgegroeid in de Club. Als bestuurslid heeft David zich ingezet voor de Training, Competitie en de Website. Naast bestuurslid is hij ook jaren trainer en lid van de team samenstellingscommissie geweest. Anne Bakker neemt zijn functie over in het bestuur. Ze gaat zich daar bezighouden met “Activiteiten” en het zal naast Roland het beheer van de Webiste gaan doen.

De rest van het bestuur is ongewijzigd.