Verslag Clubkampioenschap

Zaterdag 13 mei was het weer zo ver, het AMVJ Tafeltennis clubtoernooi enkel voor senioren. Dit jaar deden er ook een aantal spelers uit de jeugd mee, dat was leuk, ook in verband met de bezetting die wat aan de lage kant was. Desalniettemin hebben we dit jaar weer een heleboel mooie wedstrijden gezien en heeft iedereen het naar zijn zin gehad.

In de B-groep ging de wedstrijd voor de 3e plaats tussen Ad en Henri√ętte, die aan het begin van het toernooi heel knap wist te winnen van veelbelovend jeugdlid Benjamin. Ad moest na een mooie partij genoegen moest nemen met de 4e plaats. De finale van de B-groep was tussen Christian (ook jeugdlid) en Cees, natuurlijk een bekende. Het was een spannende wedstrijd, maar na 4 sets trok Christian aan het langste eind en werd hij de winnaar van de B-groep.

In de A-groep werd de wedstrijd om de 3e plaats gespeeld tussen Wim en Bert, die allebei heel knap in de poulefase al hun wedstrijden hadden weten te winnen, Wim liet nog een keer zien waarom hij met zijn noppen zo’n moeilijke tegenstander is en veroverde de 3e plek.

De finale was een wedstrijd tussen Luca en Wiresh, die vorig jaar nog 3e is worden. De wedstrijd werd na 3 sets overtuigend gewonnen door Wiresh, die de nieuwe kampioen van AMVJ in 2023 is!

Het was een gezellig toernooi, we hopen volgend jaar nog meer (competitie)spelers te kunnen verwelkomen. Dank aan Andre Reid en Martin Schuit voor het organiseren en tot volgend jaar.