Competitie Nieuw Seizoen

Beste leden,

We zijn ontzettend blij dat we weer kunnen spelen in onze zaal! Maar naast het vrij spelen en trainen in onze zaal begint daarnaast binnenkort ook de competitie weer! Van eind september tot en met begin december krijgen onze leden weer de kans om de clubkleuren van AMVJ te verdedigen in de regionale competitie.

We hebben altijd verschillende teams die meedoen aan de regionale competitie die elk seizoen weer nieuwe spelers kunnen gebruiken. Mocht je het dus leuk lijken om mee te doen? Geef je dan op bij Bert Meijneke (amvjttsecr@gmail.com) of David de Gilder (d.degilder@gmail.com of 06-232344908).  Als je verdere vragen hebt of wil overleggen over de mogelijkheden, neem dan ook vooral contact op! We moeten de teams over een aantal weken opgeven, dus we horen graag zo snel mogelijk van jullie!

Ter informatie: je speelt als team normaal gesproken 10 wedstrijden per seizoen, waarbij de thuiswedstrijden op maandagavond gespeeld worden vanaf 20:00. Je kunt meedoen aan de duo-competitie, waarin je een wedstrijd speelt met een team van 2 man of met de reguliere competitie, waarin je een wedstrijd speelt met een team van 3 man. Als je je opgeeft voor de competitie zal je worden ingedeeld in een team waarbij je op je eigen niveau kan spelen.

Wij kijken ernaar uit om weer met de competitie te kunnen beginnen en we hopen erop dat we zoveel mogelijk van jullie kunnen aanmoedigen in de wedstrijden die eraan komen!

Voor nu hopen we van jullie te horen en jullie gauw weer te zien in de zaal!