Dubbelspel Kampioenschappen 2022

Zaterdag 18 juni was het eindelijk weer zover, de officiële clubkampioenschappen dubbelspel AMVJ tafeltennis 2022. Twee jaar niet mogelijk wegens Corona.

Maar liefst tien teams hadden zich ingeschreven, door André ingedeeld in twee min of meer gelijkwaardige poules. Ieder team mocht vier poulewedstrijden spelen en de beste twee teams van elke poule plaatsten zich rechtstreeks voor de halve finales. Nick Breur en Chung Man werden uiteindelijk de verdiende winnaars in de finalepartij (best of five) tegen sterk spelende Werner Meddens en Martin Busking.
onder toeziend oog van bijna alle overige deelnemers werd duidelijk wie de wisselbeker toekwam.

Intussen waren ook de wedstrijden gespeeld tussen de duo’s die de halve finales  niet hadden gehaald en derhalve de Beloftes werden genoemd. Hierbij wist het koppel Henriette Lingeman/Maarten Doedes al hun partijen te winnen, goed voor de eerste plek in deze poule en een mooie beker.

Het was een leuk en gezellig toernooi en er waren deze editie veel nieuwe deelnemers die nog nooit op een club kampioenschap hebben gespeeld. De opzet van het toernooi is erop gericht dat er aandacht is voor alle niveaus waardoor iedereen het daardoor naar zijn zin heeft gehad. Na het afsluitende dankwoord door Nick aan de organisatie kon eenieder met de bekende bittergarnituur en een drankje napraten aan de bar over deze geslaagde middag.