Heropening Speelzaal (19 mei)

In de persconferentie van 11 mei hoorden we het bericht waar we lang naar hebben uitgekeken. Alles wijst erop dat wij weer mogen tafeltennissen vanaf woensdag 19 mei. Maandagavond(16 mei) weten we het zeker. Volg het nieuws van 19.00 uur!

Voor de derde keer hervatten wij, nog steeds onder voorwaarden, het tafeltennissen. We werken weer met een Speelrooster met Shifts en een Protocol. Speelrooster met shifts is zichtbaar in de agenda(klik hier) welke is bijgewerkt naar de situatie vanaf 19 mei. In de bijlage treffen jullie het protocol met de voorwaarden (Bijlage:Protocol Hervatten Tafeltennis per 190521).

Mogelijk worden de beperkingen steeds minder en hopen we elkaar spoedig onder normale omstandigheden weer te ontmoeten. Weer vrij kunnen spelen, weer competitiespelen en een drankje na afloop in de kantine.

Actieve leden, die we Dagdeelcoordinator (DDC) hebben genoemd, hebben zich weer enthousiast beschikbaar gesteld om alles in goede banen te leiden. Een groot aantal leden hebben in de eerste perioden gespeeld in het systeem van vooraf aanmelden. Leden die het tafeltennissen nog even hebben opgeschort roep ik op, meldt je aan en ga weer spelen. Spelplezier, ontmoeting, werken aan je conditie en het wegwerken van je coronakilootje moet daartoe voldoende aansporing zijn.

Kies een tijd (shift) bel, mail of whatsapp die DDC voor informatie en aanmelding.  Speeltijden, beschikbare shift en bijbehorende DDC kan je in de agenda (klik op de link) terugvinden. Om AVG redenen is de lijst met telefoonnummers en mailadressen van de DCC’s  uitsluitend per mail naar alle leden verstuurd. Mocht je die niet hebben gehad benader dan secretaris of een van de trainers.

Namens het Bestuur en de Dagdeelcoördinatoren.

Een hartelijke sportieve groet.

Maarten Doedes,
Voorzitter AMVJ Tafeltennis