We zijn weer open !!!

Eindelijk het bericht waar we op hebben gewacht!! De app van het bestuur begon meteen na de persconferentie weer te leven om het spelen weer mogelijk te maken. Met de hulp van Andre, Bert en Maarten is de zaal afgelopen zaterdagochtend (15 jan) meteen weer speelklaar gemaakt. De eerste leden kwamen al snel daarna hun eerste balletje spelen. Aangezien we weer de hele dag open mogen gaan we weer terug naar het oude speelschema.  Eerst komende weken is het sportcentrum wel iets beperkter dan normaal open vanwege de COVID-19 beperkingen en de gebruikelijk winterstop van de buitensporten.
Zie voor meest actuele schema de agenda(klik hier) op deze website.

Is voor ons natuurlijk top nieuws aangezien we allemaal stonden te popelen om weer te kunnen beginnen. Nu maar duimen dat de competitie komend seizoen toch doorgaat. Ook de trainingen zullen weer hervat worden daarover snel meer nieuws via onze AMVJ spelers whatsapp groep. Meld je daar ook voor aan bij onze trainers David of Henk als je altijd op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Verder blijven de corona toegangsregels van voor de lockdown van kracht. Zie ook laatste bericht hierover op deze site.

Het coronatoegangsbewijs blijft verplicht bij binnensport vanaf 18 jaar. Wanneer je niet aan het sporten bent, draag dan een mondkapje in het clubgebouw. Kleedkamers tafeltennis zijn met QR code gewoon beschikbaar. De bar zal voorlopig gesloten zijn ook voor “Take Away”. Zodra de maatregelen het toelaten zal deze weer open gaan.

 

Heel graag tot heel snel!
Het Bestuur