Wisselbeker/Challenge Cup – Buitentafeltennis!

Langzaam komt het binnentafeltennis weer in zicht, maar we moeten nog eventjes geduld hebben! In de tussentijd blijft de jeugd buiten spelen, deze keer met de Wisselbeker/Challenge Cup als inzet! Zie hieronder het verslag en een aantal foto’s van het buitentafeltennis van de jeugd!

Op maandag 12 april op de speelplaats van de Van Boshuizenstraat speelden we van 16-17.45 uur met 8 jeugdleden voor het kampioenschap va de wisselbeker! Met dubbels tegen elkaar en na een wedstrijd wisselen van team-genoot (per ronde 3 games). Het was pittig koud en er stond  windkracht 3-4 Beaufort, maar het ging (met verrassingen) redelijk, ondanks de wind.

De einduitslag was 1 Benjamin, 2 Quincy, 3 Felix, 4 Daniel, 5 Luca, 6 Haru, 7 Vihaan en ook Sebastiaan speelde mee, al was het niet voor de prijzen.

Aangezien niet ieder dezelfde hoeveelheid games speelde werd het punten totaal gedeeld door het aantal gespeelde games.

Volgende week wordt de beker weer ingezet voor de volgende winnaar, als het weer het toe laat.

Hierna speelde we nog around the table en Luca won de cup met Haru 2e

Monday 12th April we played at the playground Van Boshuizenstraat from 4-5.45 PM for the Challenge Cup. With doubles and after each game change of partner (3 rounds). It was cold and the windforce 3-4 Beaufort gave a lot surpises of the moving of the ball.

The finish was as you see above and Sebastiaan was not playing for the Cup (too good),

As not all played the same amount of games we had to divide the points by games played.

Next week – weather permitting – we play another round.

After that we played around the table and Luca won the cup with Haru second.