AMVJ Jeugd op OLK Toernooi

OLK toernooi bij TTV Spirit Oudkarspel op zaterdag 16 december

Hier namen 5 jeugdspelers aan deel – Benjamin, Christian, Joseph, Luca en Parker.

Dit is een heel leuk tornooi als afsluiting van het jaar. In de ochtend de dubbels en in de middag de enkels.

Luca en Benjamin speelden als 1e wedstrijd direct tegen Christian en Joseph en wonnen in 4en. Daarna verlies tegen Adesh/Lunga en Isaac/Melanie en winst tegen Xinuo/Sem.

Christian en Joseph verloren kansloos tegen Adesh/Lunga en tegen Isaac/Melanie maar wonnen van Xinuo/Sem. Uiteindelijk werden Adesh/Lunga 1e, en eindigden Luca/Benjamin als 3e en Christian/Joseph als 4e. Op een iets lager niveau werden Parker/Felix (van Disnierats) ook in hun poule 4e.   

In de middag de enkels en voor de oudere spelers van ons een echte krachtmeting want het niveau liep van 2e, 1e klas naar landelijk B. Parker had het iets makkelijker alsook Joseph.
Christian was in vorm en won van Luca, Leon Veerman (die net 13 jaar was geworden) en verloor in 4en van Lunga (ook een heel jonge speler) in 4en maar kansloos van Isaac (Landelijk B speler) en haalde wel  de 1/2 finale maar verloor.  Benjamin verloor van Sara en hij stond met 2-0 verloor maar verloor toch 2-3. Hij verloor kansloos van Adesh en in 3en van Isaac, maar wel winst tegen Jochem in 3 goede games.
Luca speelde afwisselend, winst in 4en van Melanie, in een uitstekende wedstrijd tegen Leon maar verlies tegen Lunga in 4en.
Joseph had pech dat hij de finale niet haalde maar hij won in een heel goede wedstrijd in 4en van Sem. Ook Parker haalde het niet maar speelde tegen Jamal een heel goede wedstrijd.
In het dubbel werden Adesh/Lunga 1e, en Luca/Benjamin 3e en Christian/Joseph 4e.
In het enkel werd Isaac de landelijk B spelers 1e maar Lunga speelde sterk en werd 2e.
In het begin was het koud in de zaal (16 graden C) en pas in de middag ging de temperatuur naar 19 graden. Voor de spelers geen probleem maar voor de kijkers in de zaal wel. Het is mooie lokatie en hier kunnen makkelijk 8 tafels worden ingezet voor de wedstrijden. Voor Parker en joseph was het soms lang wachten.
Voor coaches Sebastiaan en Henk een goede dag om te zien wat er bij de trainingen aangepakt moet worden.
Kortom een leuke afsluiting van dit jaar.