AMVJ2-Amsterdam & HTC Opstaptoernooi

Zaterdag 25 nov – AMVJ 2 – Amsterdam 2 uitslag 3-7

Benjamin was niet in vorm en verloor met 1-3 van de sterke invaller Timo, maar Sylvian herstelde dit door van Bente met 3-1 te winnen (zijn eerste overwinning en dat was fijn). Luca maakte gehakt van Ilia en alles zag er goed uit.Maar als vanouds, het dubbel heel belangrijk en moet je winnen, en Christian en Luca tegen Timo en Ilia kwamen met 2-0 voor maar gingen toch nog met 2-3 onderuit en dit was heel teleurstellend en was echt niet nodig geweest. Hierna ging bijna alles fout. Sylvian had geen kans tegen Timo, Benjamin ging onderuit tegen Ilia, gelukkig won Luca vrij makkelijk van Bente, dus 3-4 achter. Maar er kwam geen herstel, integendeel, hierna werd er geen partij meer gewonnen. Jammer, jammer, jammer, want we zijn nu definitief 3e geworden.

HTC Opstaptoernooi zondag 26 nov.

Hier namen zes AMVJ-ers aan deel. Er was eerst een voorronde en daarna een 2e ronde waar de nummers 1 tegen elkaar speelde, de nrs 2 etc. Joseph, Kelyann en Parker speelden goed maar werden geconfronteerd tegen competitie spelers (4e klas) en dat was net iets te veel ondanks spannende wedstrijden. Hier speelden Kelyann en Parker tegen elkaar en verloor Parker niipt in 5-en. Maar ze vielen niet in de prijzen.

De jongste leon, broer Adam en Iakov deden het op hun niveai beter en haalden wel de bekers, gefeliciteerd. Voor Iakov was dit de eerste keer dat hij een topernooi speelde en deed het uiteindelijk prima. Adam gaat steeds beter spelen en werd 1e en Leon deed het goede met een 2e plaats.Kortom, buiten rot weer maar binnen spannende partijen.

Henk Hoonings jeugdsecretaris ttv AMVJ