Dubbel Kampioenschap Senioren ’19

DUBBELSPEL TOERNOOI VOOR DE JAN ARENDS BOKAAL

Zaterdag 23 maart werd voor de laatste keer gestreden voor de Jan Arends bokaal. Volgend jaar wordt het toernooi namelijk hernoemd naar het AMVJ Dubbelspel Kampioenschap Senioren.

Acht teams streden afgelopen zaterdag voor de bokaal. Eerst een voorronde (best of 3) en daarna een winnaars- en troostronde voor de kampioenen en troostkampioenen (best of 5). Twee poules van vier speelden op twee tafels zonder kruisfinale.

In de troostronde werd het duo Andre/Ad duidelijk de winnaar, Yukiko/Maarten 2e, Henriet/Marian 3e en Marjan/Frits 4e. De winnaarsronde was heel spannend met vier aan elkaar gewaagde teams. Uiteindelijk werd het duo Carl/Wiresh de kampioen ook al eindigden ze gelijk met Werner/Martin B. Het duo Carl/Wiresh had het onderlinge duel echter gewonnen. Derde werd het duo Mario/Cristian en 4e het duo Chung/Bert.

Onze felicitaties voor Carl/Wiresh! De Jan Arends Bokaal wordt in de kast gezet zodat iedereen die mag blijven bewonderen. Ankie Arends en dochter Saar waren aanwezig en Ankie overhandigde de Jan Arends bokaal aan de kampioenen met een cadeaubon.

Verder was ook de borrel met hapje na afloop weer erg gezellig Dank aan de organisatie voor hun goede voorbereidingen en alle deelnemers voor hun enthousiasme.

 

Hieronder een foto impressie van het geslaagde toernooi.