Jeugdmeerkamp (8 oktober)

Hallo jeugd,

Een kort verslag van de jeugdmeerkamp zondag 8 oktober bij de club Stedebroec in Grootebroek.

Hier namen 8 jeugdleden aan deel en Leon gaat direct (zonder te spelen) naar de 1/4 finale in Almere op zondag 3 december omdat hij onder de 11 jaar is.

Voor de groep onder de 19 jaar was maar 1 plaats beschikbaar voor Almere en wisten Christian en Sylvian dat ze geen kans zouden hebben met o.a. Jeffrey die al een B-licentie heeft. Maar tot mijn vreugde speelde Christian een klasse beter dan zaterdag en Sylvian maakte het de heren goed moeilijk.

Onder de 17, waar Benjamin speelde, was het heel spannend met Kang die een B-licentie heeft maar Benjamin speelde net als Christian een klasse beter dan zaterdag en heeft zich geplaatst voor Almere in heel spannende partijen.

Onder de 13 speelden Adam, Parker, Alex en Jerry, dat werden grote poules en kwam Parker net te kort in twee verloren partijen (2-3) om zich te plaatsen. Jerry had het heel moeilijk, Alex speelde prima partijen en Adam lukte het om een extra ronde te spelen voor een reserve plaats. Maar met 4 jongens jongen met B-licentie spelers en de meesten die ook competitie spelen was het wel heel moeilijk. Ik heb genoten van jullie wedstrijden.

Kortom twee man, Leon en Benjamin gaan naar Almere 3 december.

Succes heren.

Henk Hoonings jeugdsecretaris ttv AMVJ