Verslag van het C-licentie toernooi 10 februari in Soest

Ons 1e team deed hier aan mee want dit was de kans om een B-licentie te halen.

Luca deed het goed en won er 4 en verloor er een van Dan Xue en werd 1e in zijn poule. Christian ging wisselend maar won er 5 en verloor 1 van Timon Ehlert en werd 2e in zijn poule.

Sylvian die vrijdag had gespeeld bij de senioren was niet goed op dreef maar won er 3 en verloor er 2 maar aangezien de nummer 1 was vergeten dat hij op tijd thuis moest zijn werd hij toch 2e.

Benjamin was niet in topvorm verloor en won er 2 maar vooral zijn laatste wedstrijd die hij moest winnen was geen succes tegen Dean de Ridder, en dat was jammer.

Mooi met 3 spelers in de afval race en Luca versloeg Dean maar sneuvelde in de finale tegen David Merkovic in 5-en en zat er dichtbij.

Sylvian en Christian moesten in de halve finale tegen elkaar en zoals traditie wordt er dan niet gecoacht en won Christian in spannende pots in 4-en. De finale was tegen Timon Ehlert en deze won in 4-en waarvan de 3e partij met 14-12. Jammer want Christian zat dicht bij de B-licentie.

Je moet de finale winnen en alleen als je 2x in hetzelfde jaar in de finale staat krijg je wel een B-licentie ook al werd je steeds 2e.

Kortom een mooi succes met 3 man in halve en finale. Op naar het volgende C-licentie toernooi.

Filippe van TempoTeam haalde wel zijn B-licentie ook al verloor hij de finale, maar dit was dit jaar zijn 2e keer.   

We krijgen nu nog 2 weken om lekker te trainen want de eerstvolgende competitie wedstrijd is zaterdag 24 februari uit tegen Amsterdam 3.

Henk Hoonings jeugdsecretaris ttv AMVJ