Wedstrijdverslag Amstelveen 2 – AMVJ 2

Onze jeugd van AMVJ 2 heeft een grote overwinning geboekt bij de derby tegen Amstelveen: 1 – 9 !  De spelers van Amstelveen lieten een mooie forehand-techniek zien, maar zij waren niet opgewassen tegen de slimheid en de effectballen van ons team.

Ryuya begon met spectaculair en fantasierijk spel; dat ging de eerste games maar net goed:  12 – 14 en 10 -12. Toen hij wat soberder ging spelen was hij veel effectiever: 3 – 11. Hij verloor bij zijn drie enkelspelpartijen slechts één game. Zijn winstpercentage is nu 88.

Benjamin won z’n drie enkelspelen overtuigend zonder een game te verliezen. Zijn winstpercentage is nu 73.

Felix verloor alleen van de sterkste tegenstander, maar won de overige partijen fraai in vier games. Zijn percentage is nu boven de 50.

Alleen het dubbelspel was spannend. Benjamin en Ryuya wonnen. In 5 games scoorden zij in totaal maar 5 punten (5%) meer dan Amstelveen.

Ondanks de mooie winst en de mooie percentages moeten we wel beseffen dat twee andere ploegen in onze poule nog ruimschoots boven ons staan op de ranglijst. We moeten serieus trainen om juist op de normale ballen vaster en beter te worden. Voor slimheid en spelinzicht hebben we al een ruime voldoende.

 

Nick